Triptherapie

Triptherapie is een bedrijf wat psychedelica, gezonde voeding, supplementen en beweging inzet om psychische klachten/aandoeningen zoals depressie, angststoornissen en verslavingen te behandelen. Het is juist de combinatie van lifestylecoaching en een psychedelische sessie wat zorgt voor goede resultaten.

Bekijk hier de homepage van triptherapie

Een truffel ceremonie

De truffel sessie of truffel ceremonie is onderdeel van een traject bij triptherapie. De truffel ceremonie start met een inleidend gesprek voordat er wordt begonnen met het innemen van de psilocybine (truffels). Een kwartier na inname beginnen de eerste effecten van de psychedelica. Hoe hoger de dosering des te meer effecten.

Lees hier meer over de effecten van psilocybine

Tijdens het toenemen van de effecten worden er vragen gesteld die je niet hoeft te beantwoorden. Tevens wordt er muziek gebruikt die past bij de doelstelling. Er wordt ook gebruk gemaakt van verschillende geuren middels een kleurenlamp/diffuser zodat er bepaalde associaties ontstaand die postieve veranderingen kunnen bewerkstelligen.

Individueel of als groep?

U mag zelf kiezen of u individueel of als groep wilt deelnemen aan een truffel ceremonie. Wij adviseren bij therapeutische doeleinden om de groep niet te groot te maken. Bij individuele sessies is het uiteraard toegestaan om een extra bekende aanwezig te laten zijn.

U mag zelf een groepje samenstellen met bij voorkeur de mensen die u het meest vertrouwd. In sommige gevallen is het juist handig om niet individueel deel te nemen aan een truffel ceremonie. Denk bijvoorbeeld aan relatie therapie of ander vormen van bindings-problematiek.

Open groep truffel ceremonie

Naast deze besloten sessie kan je er ook voor kiezen deel te nemen aan een open groep truffel ceremonie waarbij je aansluit bij andere onbekende gelijkgestemden.

Bekijk hier de truffel ceremonies voor groepen